Neem contact met ons op

Zhongshan Flying verlichting Company Limited

Add:No.5,bld.E,outdoor-licht internationale aankoop centrum, Guzhen stad, Zhongshan, Guangdong, China.

Con: Greg Zhang

T: +8615362719828

Con: Whitney wit

T: +8613823952798

F: +86 760 22587548

E-mail:s9@flyinglighting.com

S2@flyinglighting.com

Web:www.flyinglighting.com

LED High Bay kuip

Veelgestelde vragen: V: Hoe is het levensduur van de LED-baai armatuur met AC directe rijtechnologie? A: Dankzij de AC directe rijtechnologie elimineert het de schakelstroom die de levensduur van LED-armaturen beïnvloedt. Het bespaart ook energieopslag units (bijvoorbeeld elektrolytische condensatoren, transformatoren, ...

Onderzoek

  • Productdetails

FAQ:

V: Hoe is het levensduur van de LED hoge baai armatuur met AC directe rijtechnologie?

A: Dankzij de AC directe rijtechnologie elimineert het de schakelstroom die de levensduur van LED-armaturen beïnvloedt. Het bespaart ook energieopslageenheden (bijv. Elektrolytische condensatoren, transformatoren, enz.) En high-current voeding apparaten (bijv. Stroomtransistoren, MOS transistors, enz.). Bijgevolg vermindert het rijverlies en verhoogt de efficiëntie van de motor. De levensduur van het rijden kan echt overeenkomen met die van LED-kralen. Onder een goed hittebeheersysteem kan de levensduur van de LED hoge baai armatuur volledig 50000 uur en hoger bereiken.

V: De LED High Bay armatuur met AC directe rijtechnologie is niet geïsoleerd, dus is het veilig?

A: De meeste van de low-power LED high bay lichten op de markt die switching power supplies gebruiken niet-geïsoleerde topologie. Immers, geïsoleerde wisselstroomvoorziening is relatief lager in efficiëntie, groter in omvang en kostbaarder in kosten.

Daarnaast voldoen 100% van onze AC directe rijden hoge baai lichten aan de veiligheidsnorm en versterken de isolatietest.

V: Kan uw AC directe hoge baan armatuur worden geaccepteerd door de markt in termen van flikker flikkeren?

A: Tot op heden is er geen bewijs dat 100Hz-bundel flikkeren schadelijk is voor het menselijk lichaam. Onze producten hebben allemaal doorgegeven aan Japan en de Amerikaanse LED-standaard. Daarnaast hebben we ook geen flikkeroplossing die elektrolytische condensatoren oplevert en CCC, CE-certificering heeft geslaagd.

================================================== ================================

Onze kerncompetentie

1.Technisch platform

Ondersteund door CAS (China Academy of Sciences), USTC (Universiteit van Wetenschap en Technologie van China) en Advanced Technology Institute of USTC, hebben we een perfect geïntegreerde G13 technische oplossing in onze high luminous efficiency modules van EPC (Energy Performance Contracting.

2.Product Core Technology

A. Eenvoudig, echt energie-efficiënt en herbruikbaar:

Eenvoudige en lagere kosten:

Geen schakelaar, schakel de installatie van de stuurprogramma en de stroomdoos op.

Echt energie-efficiënt en herbruikbaar:

Vergeleken met regelmatige LED-armaturen, heeft onze AC direct-drive LED High Bay een hogere lichtsterkte, hogere voedingsfactor, hogere optische omzettingsverhouding, lagere lumenafschrijving (LD) minder bedrijfsstroom en langere levensduur.

Het heeft minder dan 3% lumen waardevermindering per jaar, en minder dan 20% lumen afschrijving voor 8 jaar. Wij zijn echt groen en energie-efficiënt!

B. Veilig, betrouwbaar en garantie

Alle hoge baai lichten zijn ontworpen als breedspanningsbereik en met OPC (overspanningsbeveiligingscircuit) om spanningsfluctuaties en verschillende gebieden aan te passen.

Onze LED high bay armatuur heeft varistors om donder en overspanning te vermijden, heeft een zekering om te beschermen tegen overstroom en oververhitting. Isolatie thermische film om lekkage te voorkomen. En ze hebben allemaal geslaagd CE, CCC, RoHS, UL, FCC certificering!

Beheer van temperatuurstijging: 40 ° C, MOS transistor en IC zijn apart op elkaar gemonteerd

Zorgen voor een stabiele werking van IC.

Garantie: Zolang vijf jaar

C. Global sole agent van AC directe rijtechnologie door CAS

D. Industriële trend: AC direct rijden LED high bay is een onomkeerbare trend, het zal in de nabije toekomst het belangrijkste product op de markt worden!


Wilt u groothandel leidingen met hoge baan in China tegen lage prijzen van een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van LED High Bay Light Fittings? Uitgerust met een productieve dergelijke fabriek, is FLYING LIGHTING altijd tot uw dienst.

Hot Tags: Geleid high bay koelkasten fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, gemaakt in China, prijs
Verwante producten
  • Onderzoek